Ekologické rozložitelné bio flitry

Také milujete třpytky a opravdovou párty si už bez nich vlastně nedokážete představit? Není ale všechno zlato co se třpytí. Pravdou je, že klasické flitry jsou mimo jiné také nerecyklovatelné mikro plasty, které velmi často končí v odpadních vodách a následně v oceánech. Zde jsou absorbovány živými organismy a následně v podobě například rybího steaku končí zpět na našem talíři.

Dopad našich produktů na životní prostředí nám rozhodně není jedno, a proto s obrovskou hrdostí jako první na českém a slovenském trhu přinášíme vlastní řadu ekologických třpytek, vyrobených z rozložitelných biologických materiálů.

Hlavní složkou našich Bio Flitrů je celulóza získaná z eukalyptových listů. Organické tělo flitru je pak obarveno přírodními barvivy a pokryté tenoučkou vrstvou aluminia, které třpytkám dodá potřebný lesk.

Po protančené noci tedy můžete flitry bez výčitek opláchnout ve sprše. Ve vodě se totiž samy rozpustí ještě před tím, než se odpad dostane do oceánu.

Bio flitry jsou u nás zatím dostupné v devíti různých odstínech. Užijte si perfekní párty make-up, který je zároveň šetrný k životnímu prostředí.